Mörlanda Livs AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig vecka såhär långt och att ni ser fram emot vad denna helg har att erbjuda. Dagens inlägg kommer idag att handla om det här med catering i Borås med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är också en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra och seriösa företag inom catering, vilket för mig är väldigt förståeligt. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför kommer jag nu tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan, nämligen Mörlanda Livs AB. Mörlanda Livs AB är ett företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket den senaste tiden, och som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även hon fått bra och professionell hjälp av personalen. Tyvärr har jag tidigare stött på många företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart kändes väldigt tråkigt.

Kundservice är en stor och viktig del hos Mörlanda Livs AB, och tack vare detta kunde jag nu känna mig trygg och säker i mitt val av företag. De visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste. Alla gäster blev otroligt nöjda med den mat som serverades, vilket kändes kul. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Borås, Herrljunga, Mölndal eller Alingsås med omnejd att vända er till just Mörlanda Livs AB.