Stressreducerande healing i Uppsala

Hej på er i solskenet

Hoppas ni haft en fin helg och att ni är redo för en ny vecka, jag känner själv att solljuset hjälper enormt mycket för att känna ny energi. Kan ni känna igen er i det? Apropå ljus och energi så ska jag denna veckan tillbaka för att åter igen få healing. Jag går hos en kvinna i Uppsala och träffar henne ungefär var tredje månad. Det känns alltid så fint och ger mig så mycket. Dels får jag hjälp att rensa bort eventuella blockeringar eller andra spänningar som man av olika anledningar samlar på sig i kroppen. Sen blir det alltid en så skön avkoppling och den djupa avslappningen lyckas jag inte få på något annat sätt.

Det hjälper mycket med meditation och andra saker, så som att sätta fötterna i ett fotbad, tända ljus, lyssna på musik och promenera. Men det här är något annat, för mig fungerar det väldigt bra och det känns att det verkligen gör gott för både kropp och sinne. Efteråt känner jag mig upplyft och i balans, så jag kan verkligen rekommendera alla att testa healing om ni inte redan gjort det. Om du bor i Uppsala så kan du gärna kontakta Helene Lilja som jag går hos, men annars finns det många duktiga och härliga ljusarbetare som erbjuder healing. Det kan vara precis den välgörande energibehandling som man behöver när man till exempel är trött, stressad eller går med mycket oro eller värk i kroppen.

Hoppas att du fick lite inspiration av detta inlägg att ta hand om dig och att du har möjlighet att boka dig på en skön må bra-behandling oavsett om det är healing eller något annat som du mår bra av. Ta hand om er så hörs vi snart igen!